Update Corona 16 oktober

Datum: 16-10-2020 18:17

Beste leden en ouders,

De nieuwste Corona-maatregelen nopen ons helaas ook tot het nemen van nieuwe beslissingen en maatregelen op de Kleine Vink.

Hierover informeren wij jullie graag.

1.    Tot maandag 26 oktober wordt er niet getraind op de Kleine Vink (niet binnen en niet buiten).

2.    TC en JTC werken samen aan het schema voor de zaaltrainingen. Dit schema start op maandag 26 oktober en wordt gepubliceerd op onze website.

3.    Vanaf de start van de trainingen in de zaal op 26 oktober zijn kleedkamers en kantine gesloten.

4.    Vanaf de start van de trainingen in de zaal op 26 oktober zijn er geen ouders welkom op het gehele terrein. Kinderen worden bij het hek afgezet. F-kinderen worden door hun trainer bij het hek gehaald. E t/m A jeugd loopt zelf naar de sporthal.

5.    JTC zorgt voor begeleiding in de hal tijdens trainingen en oefenwedstrijden jeugd.

6.    TC werkt aan een plan waarbij senioren in viertallen kunnen trainen in de sporthal. Hierbij geldt dat er maximaal 16 sporters tegelijk op de vloer mogen sporten. Er mogen 30 mensen in de hal zijn. Bestuur keurt dit plan in de week van 19 oktober.

7.    JTC werkt aan een schema voor onderlinge oefenwedstrijden jeugd op 31 oktober en 7 november. Ook bij deze oefenwedstrijden zijn er uiteraard geen ouders welkom op het complex.

8.    Na de trainingen en wedstrijden dient iedereen het complex zo snel mogelijk te verlaten.

9.    Senioren dienen ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar te houden, dus op de sportvloer en op de rest van het complex.

10.  Iedereen blijft thuis bij Corona-gerelateerde klachten en desinfecteert zijn handen bij binnenkomst Kleine Vink.

We begrijpen dat het allemaal verre van ideaal is maar we zullen het er voorlopig toch weer mee moeten doen. Bij andere (top)clubs zien we zelfs dat de senioren helemaal niet mogen trainen.

Spreek elkaar aan bij het constateren van het niet naleven van de regels. Wij zorgen voor handhaving en zullen indien nodig strengere maatregelen treffen. We vertrouwen er op dat dit niet nodig is.

Eerst even lekker een weekje vakantie voor iedereen! Houd daarbij ook rekening met de voorschriften en blijf gezond!

Bestuur CKV Nieuwerkerk

Bericht 14 oktober

Beste Leden, en/of ouders,

Het bestuur heeft gisteren met de nodige bezorgdheid kennis genomen van de nieuwe corona maatregelen.

We zijn ons bewust dat e.e.a wederom enorme impact heeft op onze vereniging, en voor jullie als leden en ouders.

Als bestuur kunt u van ons een reactie verwachten wat e.e.a inhoudt voor ons als vereniging. Vooralsnog wachten we even
op een formele reactie over de invulling van de maatregelingen vanuit het KNKV (Korfbalbond)

Voor vandaag kunnen alleen de trainingen van de jeugd tot en met 18 jaar doorgang vinden.

Ook de voor vandaag geplande competitiewedstrijden gaan niet door!

Uiterlijk donderdag aanstaande zullen wij jullie nader informeren.

Houd je aan de huidige maatregelen, daarmee help je je niet alleen je zelf maar ook ons als vereniging.

Met vriendelijke groet,

Alfred Huijser