Corona maatregelen bij CKV Nieuwerkerk

Aan de leden, ouders van leden en bezoekers van de Kleine Vink,

Woensdagavond 30 september heeft het bestuur van CKV Nieuwerkerk overleg gehad over de gevolgen van de aangescherpte maatregelen van afgelopen maandag.
Middels dit bericht willen wij jullie laten weten op welke manier CKV Nieuwerkerk de maatregelen naleeft en handhaaft op Sportpark De Kleine Vink:

Trainingsavonden:
  • Ouders zetten hun kind 5 minuten voor aanvang van de training af bij het hek. Daar wacht de trainer zijn of haar team op en gaat met het team naar het veld. Ouders gaan weer naar huis.
  • Kom zoveel mogelijk op de fiets.
  • Bij de entree desinfecteert iedere bezoeker zijn handen en registreert hij of zij zich via de PIM.
  • De kantine en de kleedkamers zijn gesloten. Er kan wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.
  • Rondom de velden wordt door iedereen 1,5 meter afstand gehouden.
  • Publiek van CKV Nieuwerkerk is bij geen enkele training toegestaan.
  • Na de training wordt het complex z.s.m. verlaten en uitgecheckt via PIM.

Zaterdagen:
  • Ouders zetten hun kind af bij het hek. Daar wacht de coach zijn of haar team op en gaat met het team naar het veld. Ouders gaan weer naar huis en halen hun kind op na de wedstrijd bij het hek. Let daar op de 1,5 m afstand.
  • Rondom de velden wordt door iedereen 1,5 meter afstand gehouden.
  • Publiek van CKV Nieuwerkerk en bezoekende clubs is bij geen enkele wedstrijd toegestaan.
  • Voor thuisspelende jeugdteams geldt dat er maximaal twee trainers/coaches aanwezig zijn.
  • Voor bezoekende jeugdteams geldt dat er maximaal twee trainers/coaches aanwezig zijn.
  • Chauffeurs van bezoekende jeugdteams zijn wel welkom op het terrein, maar hierbij wordt wel een maximum gehanteerd. Bij E- en F-teams maximaal twee chauffeurs en bij D, C, B en A-teams maximaal drie chauffeurs.
  • De teams zijn pas in de rust van de wedstrijd voor hen welkom op het veld waar wordt gespeeld. Er kan dan ingeschoten worden. In de tweede helft van de wedstrijd voor hen kan er wel warm worden gelopen op het betreffende veld.
  • Na de wedstrijd wordt het complex z.s.m. verlaten en uitgecheckt via PIM.
  • Bij de wedstrijden van de selectie zitten er maximaal 8 reservespelers en 5 man begeleiding langs de lijn (op stoelen met 1,5 m afstand). De overige spelers van zowel selectie Nieuwerkerk als bezoekende club verlaten het complex na de wedstrijd van de tweede teams.
  • Nieuwerkerk informeert de bezoekende clubs over bovenstaande maatregelen.

Uitwedstrijden:
  • Voor E- en F teams geldt dat er maximaal twee chauffeurs rijden naar de uitwedstrijd. Die chauffeurs gelden als begeleiding en mogen samen met de maximaal twee coaches het terrein op van de club waar wordt gespeeld.

• Voor D, C, B en A-teams geldt dat er maximaal drie chauffeurs rijden naar de uitwedstrijd. Die chauffeurs gelden als begeleiding en mogen samen met de maximaal twee coaches het terrein op van de club waar wordt gespeeld.

We hebben besloten dat de Kangoeroetraining niet door kan gaan nu de maatregelen zijn aangescherpt.

De wedstrijd Nieuwerkerk 1-OVVO 1 van 3 oktober zal te volgen zijn via de livestream.

Het bestuur van CKV Nieuwerkerk ziet toe op handhaving van bovenstaande regels. Wij danken een ieder voor zijn of haar medewerking. We zijn blij dat we nog wel mogen blijven korfballen in deze periode, maar strenge regels en handhaving zijn nodig.

Ondanks alles wensen we jullie toch veel sportplezier toe!

Bestuur CKV Nieuwerkerk