CKV Nieuwerkerk

CKV-Club van 50: jouw inbreng laten werken aan een nog mooiere vereniging

Beste leden en ouders van onze jeugdleden,  
  
Bijna twee jaar geleden is er binnen CKV Nieuwerkerk een nieuw initiatief ontstaan: De CKV-Club van 50. Alle leden doneren jaarlijks minimaal 50 euro en het budget gebruiken we voor initiatieven die onze vereniging nog mooier maken. De club bestaat inmiddels uit 80 leden!  
  
Twee jaar geleden hadden we niet kunnen voorzien in welke gekke situatie we ons als vereniging nu zouden bevinden. En daarom is het initiatief waar we nu aan werken zo ongelofelijk mooi. Ook in deze tijd willen we ouders, opa’s en oma’s, andere familie en vrienden, de gelegenheid geven de wedstrijden van hun geliefden te zien. En dit kan! Ons doel is om alle wedstrijden die vanaf 2021 worden gespeeld in de Kleine Vink live te streamen op internet. Zo kan iedereen, altijd meekijken. Ook als we nog even geen toeschouwers in de zaal mogen toelaten. 
  
De investeringen voor dit initiatief zullen worden gedragen door de CKV Club van 50. Denk aan de aanschaf van een speciale breedbeeld camera en de installatie + abonnement van glasvezel internet.  
  
Staat u ook achter dit prachtige initiatief en wilt u de club steunen voor dit en toekomstig mooie initiatieven? Word dan nu lid van de CKV Club van 50! 
 
Zie voor meer informatie over deze onafhankelijke club binnen onze vereniging: http://ckvnieuwerkerk.nl/actueel/nieuws/CKV-Club-van-50  
 
Mail voor meer informatie en om je op te geven naar clubvan50@ckvnieuwerkerk.nl   
  
We horen heel graag van je! 
  
CKV Club van 50