CKV sponsoren met jouw online aankopen

Datum: 09-11-2017 09:04 null

Iedereen doet wel eens online zijn of haar boodschappen. Tegenwoordig hoeven we de deur immers niet meer uit om inkopen te doen. Via webwinkels als bol.com, Zalando en thuisbezorgd.nl hebben we alle gewenste boeken, films, schoenen, speelgoed en zelfs eten zo in huis. Vanaf nu kun je jouw aankopen in o.a. deze webwinkels de club sponsoren! Hoe dat werkt is heel eenvoudig. Zeker met de aankomende feestdagen kan het CKV Nieuwerkerk heel veel geld opleveren als jij via sponsorkliks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat!

CKV Nieuwerkerk en SponsorKliks
Vanaf nu kun jij, als lid van CKV Nieuwerkerk, met jouw online aankopen de club sponsoren. Volg de volgende drie stappen:
  1. Ga via de CKV Nieuwerkerk website naar onze eigen pagina op sponsorkliks.com (klik op de banner aan de rechterkant van onze website)
  2. Kies op onze eigen pagina op sponsorkliks.com uit één of meerdere van de webwinkels waar jij jouw aankopen wil doen
  3. Doe vervolgens je aankopen en omdat je via SponsorKliks in de webwinkel bent gekomen ontvangt CKV Nieuwerkerk een percentage van jouw aankoopbedrag zonder dat dit voor jou meer geld kost!
Wanneer je voor de eerste keer op de website van SponsorKliks komt, wordt hier gevraagd je e-mailadres achter te laten. Dit is niet verplicht maar wel handig. Door je e-mail adres achter te laten houdt SponsorKliks jou op de hoogte van aanbiedingen in de diverse webwinkels.
Het sponsoren van de club was nog nooit zo simpel! Vergeet dan ook niet om via de CKV Nieuwerkerk website naar de webwinkels te gaan om jouw aankopen te doen!

Heb je nog vragen? Mail dan naar pr@ckvnieuwerkerk.nl