CKV opnieuw boetevrij?

Er is een kleine groep binnen CKV Nieuwerkerk die onopvallend heel goed werk doet. Het is even stil geweest, maar hierbij weer even een bericht over de stand van zaken bij de scheidsrechters.

We moeten als vereniging dit seizoen in de zaal in totaal 93 wedstrijden fluiten, maar op de 10e ronde hadden we er nog ‘maar’ 69. De heren (Frank, Jordy, Jelmer, Ronald, Leen, Jan) en dame (Marlise) scheidsrechters en beoordelaar (René) hebben even de koppen bij elkaar gestoken en afgesproken dat we die 24 wedstrijden in de resterende 4 competitieronden gewoon gaan halen. En wat gebeurt er dan ? Op 9 maart maar liefst 10 wedstrijden van arbitrage voorzien, en afgelopen zaterdag minimaal 9 !! Mede geholpen door de thuisscheidsrechters die Nwk 5 en 6 hebben gefloten, die mogen ook zeker niet vergeten worden. Met nog 2 ronden voor de boeg moet de boetevrij-status dus ‘makkelijk’ worden gehaald, en misschien kan deze groep zelfs nog een bonus voor CKV verdienen (€ 286), door maximaal 12 wedstrijden over de limiet te gaan. Dat zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn. De scheidsrechters en beoordelaar doen echt heel goed werk voor CKV !

A.s. zaterdag gaan onze hoogst fluitende trots Frank, rijzende ster Jordy, René en Marlise het gezellig hebben in Alphen aan den Rijn, want allen gaan een wedstrijd van Tempo fluiten en beoordelen. DMC-klant Jelmer mag – heel aantrekkelijk – naar Oud Gastel in Brabant op de late zaterdagavond voor een wedstrijd in de kelder van de Res. 1e klasse, en ‘doet’ ook nog een wedstrijdje of wat van de lijst eerder op de dag. Leen komt ook nog in actie en Ronald a.s. woensdag nog weer. Je ziet het, CKV gaat echt weer minstens boetevrij worden in de zaal, echt een mooie prestatie !

Dit seizoen weer gehaald, maar er komen altijd weer nieuwe seizoenen. Lijkt je het leuk om ook mee te werken aan dit goede werk, sluit dan aan bij deze ‘stille’ maar enthousiaste groep ! Je kunt altijd Jordy of iemand anders van ons aanspreken. Van harte aanbevolen !

Namens de flu(i)tcommissie, Jan.