Introductie CKV-Club van 50!

Datum: 22-04-2019 09:14

CKV Nieuwerkerk introduceert: de CKV-Club van 50!

Zaterdagavond 26 januari heeft CKV-voorzitter Alfred Huijser een nieuw initiatief van de PR-commissie gelanceerd: De CKV-Club van 50. Eind mei heeft deze nieuwe Club al 72 leden!

Veel leden van onze club zijn al op diverse manieren betrokken bij CKV Nieuwerkerk. Met de introductie van de CKV-Club van 50 willen we bijdragen aan een extra, structurele ondersteuning voor de club. Van deze bijdrage kunnen we onze leden meer en betere faciliteiten bieden.

Voor de hele vereniging!
De opbrengst van de CKV-Club van 50 komt ten goede aan zaken waarvan de hele vereniging profiteert (dus breedte- en topsport) en die niet gedekt worden via de normale begroting. Denk dan bijvoorbeeld aan bijdragen aan speciaal materiaal voor de jeugd, het kamp, trainingskampen, aanleg/onderhoud terras en speeltuin, verfraaien van het clubhuis, trainingsjassen voor jeugdtrainers, clinics voor trainers/spelers, een bus naar belangrijke wedstrijden, livestream enz. Met andere woorden, heel CKV Nieuwerkerk profiteert van de opbrengsten van de CKV-Club van 50.

Hoe werkt de CKV-Club van 50?
Eenmaal per seizoen organiseert CKV Nieuwerkerk een bijeenkomst voor de CKV-Club van 50. Tijdens deze bijeenkomst bepalen de leden van de Club van 50 aan welke doelen het geld wordt besteed. CKV Nieuwerkerk zorgt voor een leuke avond met een gevarieerd programma! Alle leden van de CKV-Club van 50 zullen worden genoemd op de website van CKV Nieuwerkerk en op het bord dat wordt geplaatst in de kantine. De eerste avond is vrijdagavond 6 september 2019.

Wie kan er lid worden?
Iedereen die CKV Nieuwerkerk een warm hart toedraagt, kan lid worden. Vrienden, vriendinnen, opa’s, oma’s, vaders, moeders, buren, etc. Ook bedrijven kunnen lid worden. Het gaat wel om individuen, dus teams of commissies van CKV Nieuwerkerk kunnen geen lid worden van de CKV-Club van 50.

Wat zijn de kosten?
De kosten van de CKV-Club van 50 bedragen, niet geheel verrassend, €50 ,- per jaar en moeten de eerste keer bij inschrijving en daarna medio augustus betaald worden. Het kan gaan om een bedrag dat een veelvoud is van €50,- (€100,- of €150,- is bijvoorbeeld ook toegestaan).

Hoe kan je lid worden?
Heb je interesse om lid te worden? Mail dan naar clubvan50@ckvnieuwerkerk.nl. Je krijgt dan het inschrijfformulier (inclusief machtiging) en huishoudelijk reglement toegestuurd. Lever het volledig ingevulde en ondertekende formulier in bij één van de leden van de PR-Commissie. Uiteraard mag je het getekende formulier ook inscannen en mailen naar clubvan50@ckvnieuwerkerk.nl.

PR-commissie CKV Nieuwerkerk
Alfred Huijser