CKV Nieuwerkerk

Jeugd Bingo een groot succes! Nu ook voor de volwassenen?

Datum: 11-01-2021 13:12

Afgelopen vrijdag vond de online Bingo plaats voor de jeugd van CKV Nieuwerkerk. Met meer dan 80 deelnemers werd dit een groot succes!

Selectiespelers Koen Collee en Eva Boeter draaiden de balletjes en zorgden voor het entertainment voor de kids! Er werd gelachen, gedanst en uiteraard fanatiek Bingo gespeeld! Een prachtig gezicht om al die kids op de tegeltjes op TV te zien.

De kinderen hadden een leuke avond, de ouders daardoor ook en natuurlijk was de avond een succes voor CKV Nieuwerkerk. Penningmeester Rob kon tevreden ruim 400 euro bijschrijven in de kas van de club. Geld dat op dit moment meer dan welkom is. De prijzen werden beschikbaar gesteld door diverse sponsors, die we uiteraard ook heel dankbaar zijn!

Veel ouders waren bijna net zo enthousiast als hun kinderen en we hebben dan ook heel veel verzoekjes gekregen om ook een Bingo te organiseren voor de volwassenen! Dat doen we graag uiteraard. We zetten daarom in op het volgende:

 

-       Prijzen die beschikbaar worden gesteld door sponsors. De eerste prijs hebben we al binnen: een bon t.w.v. 250 euro voor een advies van een interieur styliste. Super leuk natuurlijk! Alle prijzen zijn welkom! Laat ons weten als je een prijs beschikbaar kan stellen.

-       We gaan voor 100 deelnemers!

-       We spelen 2 Bingo kaarten voor 10 euro. Dat betekent 1000 euro voor de clubkas van CKV Nieuwerkerk.

-       We zetten in op vrijdagavond 29 januari.

 

Lijkt dit jou ook leuk? Geef je dan snel op via pr@ckvnieuwerkerk.nl

 

We houden jullie op de hoogte en hopelijk tot 29 januari!

 

CKV Nieuwerkerk