Bekercompetitie Nieuwerkerk A1 en B1

Datum: 08-10-2018 09:56

Deze week zijn er weer wedstrijden voor de beker.

KCC B1 - Nieuwerkerk B1 26-7

Voor het bekertoernooi van de B-aspiranten zijn 22 teams opgegeven. Nieuwerkerk B1 was vrijgeloot voor de eerste ronde. In de tweede ronde werd HKC met 19-10 verslagen. Dinsdag speelde de B1 de volgende ronde in Capelle tegen Hoofdklasser KCC B1. Tegen dit sterke team, met veel goede spelers uit de regio, had Nieuwerkerk B1 geen schijn van kans. KCC speelde erg sterk in de eerste helft en Nieuwerkerk daarentegen was erg matig. De tegenstanders waren bijna allemaal twee koppen groter, sterker en verder. Geen schande, maar een 17-3 ruststand was toch wel erg veel. In de tweede helft wist Nieuwerkerk de schade enigszins te beperken, maar uiteindelijk een zeer verdiende 26-7 zege van KCC B1. Voor Nieuwerkerk houdt het toernooi hier op. KCC wensen we succes bij de verdere bekerwedstrijden.

Nieuwerkerk A1 naar de halve finale

Voor het bekertoernooi van de A-junioren zijn 25 teams opgegeven. Ook Nieuwerkerk A1 was vrijgeloot voor de eerste ronde. In de tweede ronde won Nieuwerkerk A1 met 9-19 bij KCR. In de kwartfinale zou de A1 in actie komen tegen Vriendenschaar(H) A1. Deze overgangsklasser trok zich maandag echter terug uit het toernooi, waardoor Nieuwerkerk A1 zonder te spelen de halve finale heeft bereikt.

Succes in de beker A1!

JTC CKV Nieuwerkerk