29 juni: Afsluitdag met toernooi nieuwe stijl!

Datum: 31-05-2019 08:16

De traditionele CKV Nieuwerkerk afsluitdag vindt jaar plaats op zaterdag 29 juni. De dag begint om 10:00 uur met het Ouder-Kind-toernooi voor F t/m D-pupillen. Ieder pupil van CKV Nieuwerkerk kan zich met zijn of haar vader of moeder (of andere volwassene) aanmelden voor dit toernooi. In gemixte teams spelen de kinderen in het ene vak tegen elkaar en in het andere vak spelen de ouders tegen elkaar. Dit levert iedereen jaar weer veel plezier op voor ouder én kind, want die laatsten zien hun ouders ook eindelijk is binnen de lijnen staan. Rond 12:30 zal bekend worden welk ouder-kind team het toernooi gewonnen heeft.

Om 13:00 uur begint het Afsluit-toernooi nieuwe stijl. Tijdens dit toernooi kan iedereen vanaf de C (maar ook familie, vrienden, buren en collega’s) meedoen. Zowel korfballers als niet-korfballers schrijven zich als team in. Nieuw dit jaar is dat we zullen afwijken van het traditionele tweevaks korfbal. In plaats daarvan zal er gekorfbald worden in één vak, monokorfbal dus. Naast korfbal zullen de teams het ook in andere sport en spel onderdelen tegen elkaar opnemen. Het belooft dus naast een sportieve ook een supergezellige middag te worden. Opgeven doe je in teams van minimaal vier tot maximaal zeven personen. Hiervan dienen er minimaal twee dames te zijn. Omdat monokorfbal erg intensief kán zijn, raden we eigenlijk aan om te zorgen voor minimaal vijf personen, zodat er doorgewisseld kan worden.

Opgeven (uiterlijk 24 juni) voor het Ouder-Kind-toernooi kan via deze link: https://forms.gle/mtj2GHqyqLCMCJKa6 De volgende link kun je gebruiken voor het Afsluit-toernooi: https://forms.gle/uUmUYJaFg25rAdRg9
De kosten zijn 2 euro per Ouder-Kind in de ochtend en 10 euro per team in de middag. Als er vragen zijn kun je mailen naar: feest@ckvnieuwerkerk.nl

Tijdens de gehele afsluitdag worden diverse activiteiten op de club georganiseerd. Voor de jonge CKV’ers (en ook sommige oudere) zal er sowieso weer een zeephelling beschikbaar zijn. Ook zijn er deze dag eventuele WK-voetbal wedstrijden van de Oranjeleeuwinnen in de kantine te zien zijn.

Kortom: er is voor ieder wat wils op de afsluitdag van 29 juni. Of u nou gezellig in het zonnetje wilt zitten, een ruige rit op de zeephelling wilt maken of actief wilt meedoen aan een van de toernooien; alles is mogelijk!

We hopen jullie allemaal te zien de 29e!

Deze dag kan niet georganiseerd worden zonder vele vrijwilligers, we zijn nog op zoek naar scheidsrechters en mensen voor achter de bar. Wil je deze dag meehelpen? Graag! Stuur een mailtje naar feest@ckvnieuwerkerk.nl