Afsluitdag en bring-your-own BBQ op 23 juni!

Datum: 30-04-2018 16:37 null

De traditionele CKV Nieuwerkerk- afsluitdag wordt dit jaar gecombineerd met de bring-your-own BBQ. De dag begint om 10:00 uur met het ouder-kind toernooi voor F t/m D-pupillen.

Als rond 12:00 uur bekend is welke ouder-kind combinatie heeft gewonnen, begint om 13:00 uur het afsluittoernooi. Hierin kunnen vrienden en familie teams van zowel korfballers als niet-korfballers zich samen inschrijven als team, om het vervolgens op te nemen tegen andere teams.

Wie wint dit jaar de twee roemrijke toernooien? Schrijf u snel in voor het ouder-kind toernooi en/of het afsluittoernooi via toernooi@ckvnieuwerkerk.nl

Tijdens de afsluitdag worden diverse activiteiten op de club georganiseerd.

Voor de jonge CKV’ers (en ook sommige oudere) zal er een mooi springkussen en een zeephelling beschikbaar zijn.

Ook zijn er deze dag WK-voetbal wedstrijden die in de kantine live op de beamer te zien zullen zijn.

Bovendien kan u lekker eten en drinken met het bring-your-own BBQ event. Na het spelen van een zwaar toernooi zal het vlees ongetwijfeld lekker smaken!

Kortom: er is voor ieder wat wils op de afsluitdag van 23 juni. Of u nou gezellig in het zonnetje met een hamburger en een drankje wilt zitten, een ruige rit op de zeephelling wilt maken of actief wilt meedoen aan een van de toernooien; alles is mogelijk op de laatste grote activiteit van het seizoen 2017-2018.

Dagprogramma:

10:00-12:00    ouder kind toernooi voor F t/m D pupillen
13:00-17:00    Afsluit toernooi voor C aspiranten t/m Senioren
Na de finale    Bring-your-own BBQ Event

Meer infomatie over de Bring-your-own BBQ event volgt later via deze website!

wil jij ook mee helpen deze dag? meld je vast aan!

Toernooi@ckvnieuwerkerk.nl