12 januari FEEST!

Zaterdagavond 12 januari belooft een prachtige avond te worden in de Kleine Vink, de selectie speelt thuis tegen DSC en daarna zal er eindelijk weer een mooi feestje georganiseerd worden in de kantine.

Een mooie gelegenheid om iedereen een gelukkig 2019 te wensen en om je mooiste outfit uit de kast te trekken want het thema is: GALA. Na de wedstrijd van Nieuwerkerk 1 is uiteraard iedereen nog van harte welkom in de kantine om nog even na te genieten, de kantine zal langzaam worden omgetoverd tot feestzaal, om 23:30 sluiten de deuren en vragen we iedereen om binnen te zijn.

Het belooft een prachtige avond de worden de 12e. Iedereen vanaf de A-junioren is welkom op het feest, van niet-leden vragen we wel om zich even van te voren aan te melden via feest@ckvnieuwerkerk.nl.

Wij hopen er met heel veel van jullie een prachtige avond van te maken!

De Feestcommissie