CKV Webshop

Update 20 juni 2016

Ga direct naar: www.ckvwebshop.com.

Zaterdag 3 september begint alweer het nieuwe korfbalseizoen! Graag bieden wij al onze leden de gelegenheid om zich voor het nieuwe korfbalseizoen in de kledinglijn van CKV Nieuwerkerk te steken!

Ook aankomend seizoen bestaat de CKV-kledinglijn uit prachtige kleding van Nike. Voor alweer het derde seizoen kunnen wij deze prachtige en kwalitatief hoogstaande kleding aanbieden voor een mooie prijs.

De CKV webshop is weer up to date! De PR-commissie heeft de kledinglijn voor het seizoen 2016/2017 samengesteld. Uit de lijn van het afgelopen jaar zijn veel artikelen behouden gebleven. Zo bieden wij nog steeds dezelfde korte broek, lange broek, sporttas, sokken en trainingsshirt aan. Een aantal artikelen zijn ook nieuw vanaf juni 2016. Zo hebben we een nieuw trainingspak (dat alleen als pak is te bestellen en in een luxe en minder luxe variant), een nieuwe trainingstrui, een woven lange broek, een kort broekje voor dames en onderkleding. Het prachtige nieuwe trainingspak is nu al voor 61,- te verkrijgen (voor kids al vanaf 53 euro).

Ook in het seizoen 2016-2017 zijn bijna artikelen in zowel volwassen- als kindermaten te verkrijgen. Alleen het damesbroekje en het ondershirt zijn niet in kindermaten te krijgen.

Alle artikelen (behalve de sokken en het ondershirt) zijn voorzien van een CKV-logo.

Voor meer informatie over de kledinglijn en mooie plaatjes verwijzen wij u graag verder naar de webshop. Als u voor 1 augustus bestelt, zorgen wij ervoor dat u het nieuwe seizoen begint in uw nieuwe CKV-kleding!

Als lid van CKV Nieuwerkerk kun je Nike kleding bestellen in de CKV Webshop. Het gaat dan om de kleding (incl. sporttassen) uit de clublijn die sinds vorig seizoen al door onze selectie wordt gedragen.

Via de webshop kun je gemakkelijk kleding voor jezelf of je kinderen bestellen (de maten lopen van maat S t/m XXL). Ga direct naar: www.ckvwebshop.com.

Veel shopplezier!