CKV Erima Webshop

Update 3 oktober 2018

Ga direct naar: https://www.sportemotion.com/products.asp?ID=1811&AppMode=PRODLIST&ItemGroupId=01070305&RESULTS=1&CatGroupId=1080

Met ingang van dit seizoen is CKV Nieuwerkerk, na een vijftal jaren Nike, overgestapt op een kledinglijn van het merk Erima. De selectie speelt sinds twee weken in haar nieuwe kleding. Binnenkort zullen ook alle D-teams en alle C-teams een nieuw gesponsord Erima-shirt ontvangen. In samenwerking met onze leverancier, SportEmotion, hebben we een webshop opgemaakt voor CKV-leden die de verschillende Erima-kleding, voorzien van CKV-logo, willen bestellen.

De CKV-Erima webshop is te benaderen via onderstaande link:

Registratie en inloggen

Via deze link kom je op de pagina, waar je je vervolgens eerst moet registreren en vervolgens moet je je steeds inloggen. Na het inloggen krijg je een volledig overzicht van de artikelen en de bijbehorende prijzen. Registreren doe je op “login” te klikken en vervolgens kies je voor “registreer hier”. Na het registreren kan je inloggen en na het inloggen krijg je de volledige webshop te zien, inclusief maten en prijzen.

Artikelen op de webshop

Op de webshop zijn veel artikelen opgenomen die onze selectie ook draagt. Allereerst hebben we drie paar verschillende sokken/kousen. Het wedstrijdbroekje is in kinder- en volwassenmaten te bestellen. Een zwart ondershirt voor de koude zaterdagen die eraan zitten te komen. Een rokje voor de dames. Een blauw en zwart trainingshirt.

Het trainingspak dat de selectie op zaterdag draagt wordt ook in verschillende varianten aangeboden. Een presentatiejack, een trainingsjack met capuchon en een trui met bijbehorende lange broek.

Een iets goedkopere variant is het trainingspak dat de selectie doordeweeks draagt op de trainingen. Dat wordt aangeduid als het presentatiejack 2 en presentatiebroek 2. Dat jack en die broek horen dan ook bij elkaar.

Tot slot is de sporttas met bodemvak in twee verschillende maten te krijgen. Alle artikelen, behalve de sokken/kousen en het ondershirt, zijn voorzien van het logo van CKV Nieuwerkerk.

Bestellen

Het bestellen op de webshop spreekt voor zich. Je bestelt de artikelen direct bij SportEmotion. Je betaalt dus ook direct bij SportEmotion.

Veel plezier allemaal in de mooie nieuwe kleding!

PR-commissie CKV Nieuwerkerk
pr@ckvnieuwerkerk.nl