CKV Erima Webshop

Update 23 juli 2019

Ga direct naar: https://www.sportemotion.com/products.asp?ID=1811&AppMode=PRODLIST&ItemGroupId=01070305&RESULTS=1&CatGroupId=1080

Met ingang van het seizoen 2018/2019 is CKV Nieuwerkerk, na een vijftal jaren Nike, overgestapt op een kledinglijn van het merk Erima. Inmiddels speelt de selectie, de gehele D-lichting en de gehele C-lichting in de nieuwe wedstrijdshirts van Erima. In samenwerking met onze leverancier, SportEmotion, hebben we een webshop opgemaakt voor CKV-leden die de verschillende Erima-kleding, voorzien van CKV-logo, willen bestellen.

De CKV-Erima webshop is te benaderen via onderstaande link:

Registratie en inloggen

Via deze link kom je op de pagina, waar je je vervolgens eerst moet registreren en vervolgens moet je je steeds inloggen. Na het inloggen krijg je een volledig overzicht van de artikelen en de bijbehorende prijzen. Registreren doe je op “login” te klikken en vervolgens kies je voor “registreer hier”. Na het registreren kan je inloggen en na het inloggen krijg je de volledige webshop te zien, inclusief maten en prijzen.

Artikelen op de webshop

Op de webshop zijn veel artikelen opgenomen die onze selectie ook draagt. Allereerst hebben we drie paar verschillende sokken/kousen. Het wedstrijdbroekje is in kinder- en volwassenmaten te bestellen. Een zwart ondershirt voor de koude zaterdagen die eraan zitten te komen. Een rokje voor de dames. Een blauw en zwart trainingshirt.

Het trainingspak dat de selectie op zaterdag draagt wordt ook in verschillende varianten aangeboden. Een presentatiejack, een trainingsjack met capuchon en een trui met bijbehorende lange broek.

Een iets goedkopere variant is het trainingspak dat de selectie doordeweeks draagt op de trainingen. Dat wordt aangeduid als het presentatiejack 2 en presentatiebroek 2. Dat jack en die broek horen dan ook bij elkaar.

Voor de jeugd is een rugtas te bestellen. Tot slot is de sporttas met bodemvak in twee verschillende maten te krijgen. Alle artikelen, behalve de sokken/kousen en het ondershirt, zijn voorzien van het logo van CKV Nieuwerkerk.

Bestellen

Het bestellen op de webshop spreekt voor zich. Je bestelt de artikelen direct bij SportEmotion. Je betaalt dus ook direct bij SportEmotion.

Zomeractie 2019

SportEmotion biedt in de zomer van 2019 een aantal artikelen aan met korting. Zo zijn de rokjes, de broekjes, de tassen en de sokken voordelig te bestellen. Wees er snel bij voor het nieuwe seizoen!

Veel plezier allemaal in de mooie nieuwe kleding!

PR-commissie CKV Nieuwerkerk
pr@ckvnieuwerkerk.nl