CKV Nieuwerkerk KNIP-app

null

Het is eindelijk zover! De nieuwe CKV Nieuwerkerk KNIP app staat nu live! Het werken met de clubkaart wordt nu nog gemakkelijker! Ook is er de mogelijkheid om met je mobiel te betalen via de KNIP app.
Heb je de app nog niet? Download de KNIP app dan nu gratis in de App Store of via Google Play!
Wat kun je allemaal met de KNIP app?
Je clubkaart opwaarderen
Met de KNIP app kun je je saldo op je clubkaart direct opwaarderen met iDeal.

Je saldo en transacties inzien
Met de KNIP app heb je overal en direct inzage in je saldo. Wanneer je op een transactie klikt, zie je precies wat je wanneer hebt afgerekend.

Alles bij elkaar in één app

Je kunt aan je KNIP account meerdere omgevingen hangen. Dus kom je regelmatig op een andere club van Le Credit Sportif? Dan kun je meerdere rekeningen beheren onder één account. Dit is ook erg handig voor ouders met kinderen die bij verschillende verenigingen spelen. Daarnaast kun je in een stadion of op een festival van Le Credit Sportif ook met de KNIP app betalen. Vraag aan de organisatie of er betaald kan worden met je KNIP account. Je hebt alles bij elkaar in één app.